У браузері Microsoft Edge з'явилося нове розширення Night Eye, що забезпечує підтримку нічного режиму. Функція розроблена Razor і доступна користувачам Windows 10 для завантаження з Microsoft Store. Тепер же користувачам буде зручно використовувати браузер в приміщенні зі слабким освітленням, або ж у нічний час, зменшуючи навантаження на очі.

Розширення Night Eye забезпечує підтримку темного режиму для всіх сайтів, таких як Facebook, Google і т. д. Воно дозволяє легко і швидко перемикатися між нічним, фільтрованим і звичайним режимами. Тепер практично на кожному сайті можна комфортно себе почувати навіть вночі.

Зазначимо, що темна тема змінює всі кольори, зображення, і іконки. А користувачі, які вибирають фільтрований режим, можуть налаштувати яскравість і контраст, але кольори веб-сайтів залишаться незмінними. У звичайному ж режимі користувач отримує звичний досвід перегляду веб-сторінок.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, Night Eye доступна для користувачів Google Chrome, Firefox, Opera Vivaldi. Розробники також працюють над додаванням підтримки для інших веб-браузерів.

Однак, браузер від цього працювати швидше не став. Користувачі мережі жартують, що цей браузер потрібен лише для того, щоб скачувати інші браузери, серед яких Chrome, Opera і Firefox. Edge зарекомендував себе погано ще з початку 2000-х, і навіть редизайн з виходом Windows 8 не змінив ситуацію.

Нагадаємо, що буквально днями фахівці підрахували, яка справжня собівартість нової моделі смартфона Apple iPhone Xs Max з об'ємом пам'яті 256 гігабайт. Про це повідомляє BusinessInsider з посиланням на дослідження компанії TechInsights.

Як повідомляв портал Знай.uа, любителі технічних новинок були вражені не на жарт, адже днями в мережі з'явилося фото смартфона LG V40 ThinQ, який ще не був представлений публічно.
Опубліковані фото нового V40 ThinQ підтверджують деякі специфікації апарату.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Google розробила штучний інтелект, який буде прогнозувати стихійні лиха і додавати цю інформацію в пошуковий рядок, а також в сервіс Google Maps.