Новий смартфон Huawei може виявитися родоначальником нового прориву в мобільних гаджетах. У Honor Magic 2 можуть використовувати технологію акумуляторів на основі графену. Нагадаємо, що всі смартфони працюю на літієво-іонних акумуляторах, які є вибухонебезпечними, а також мають досить поганий термін служби.

Інформацію про графеновий акумулятор надав віце-президент підрозділу Honor Сьонг Джунмин. Глава компанії повідомили, що такий акумулятор дозволить йому отримати найшвидшу систему бездротової зарядки, потужності якого вистачить щоб зарядити ноутбук. Вперше про експерименти Huawei з графеновими акумуляторами стало відомо в 2016 році, коли лабораторія Huawei Watt Labs анонсувала на симпозіумі Japanese Battery Symposium прорив у виробництві елементів живлення такого типу. Поки ще ніхто з мобільних виробників не зважився на такий крок, проте розробками в цій області займаються абсолютно всі.

Інформації про новий тип батареї не багато. Відомо, що додавання графена в літій-іонний акумулятор дозволило підняти максимальну температуру з 50 до 60 градусів Цельсія. Крім цього, графен подвоює кількість циклів заряду порівняно з нинішнім стандартом. Це означає, що смартфон здатний витримувати великі навантаження, при цьому не перегріваючись. Графен також дозволяє батареї краще охолоджуватися завдяки своїм теплопровідними властивостями. Це корисна якість під час використання зарядки Magic Charging. Немає сумнівів, що ігрові смартфони перейдуть на цей незвичайний акумулятор.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Хоча Honor Magic 2 показали ще на CES 2018 кілька місяців тому, на його запуск доведеться ще почекати – він призначений на кінець жовтня. Однак, фанати вже в передчутті безлічі нових функцій, яких немає у конкурентів.

Нагадаємо, що буквально днями фахівці підрахували, яка справжня собівартість нової моделі смартфона Apple iPhone Xs Max з об'ємом пам'яті 256 гігабайт. Про це повідомляє BusinessInsider з посиланням на дослідження компанії TechInsights.

Як повідомляв портал Знай.uа, любителі технічних новинок були вражені не на жарт, адже днями в мережі з'явилося фото смартфона LG V40 ThinQ, який ще не був представлений публічно.
Опубліковані фото нового V40 ThinQ підтверджують деякі специфікації апарату.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Google розробила штучний інтелект, який буде прогнозувати стихійні лиха і додавати цю інформацію в пошуковий рядок, а також в сервіс Google Maps.