Китайська корпорація Xiaomi 27 вересня провела презентацію, під час якої показала відразу три нових розумних телевізори Mi TV. Компанія планує захопити не тільки ринок смартфонів і побутової техніки, але і ринок телевізорів і моніторів. Лідерами є Samsung і LG, які вже представили навіть гнучкі монітори. Однак, китайська компанія планує залучити покупців іншими фішками. Пристрої будуть оснащені оновленим пультом, який буде контролювати не тільки телевізори, а інші смарт-пристрої компанії, що підтримують Google Assistant. Серед них пилососи, холодильники, та інші пристрої, без яких важко уявити сучасний будинок.

Пульт оснащений Bluetooth і кнопкою активації голосового пошуку. Всі три моделі Mi TV отримали оновлену операційну систему PatchWall OS, засновану на Android 8.1 Oreo. Дивно, але навіть телевізори отримали практично останню версію зеленого робота. Новинки доступні в трьох розмірах: 55-дюймовий Mi LED TV Pro 4 в безрамковому дизайні; 49-дюймовий Mi LED TV 4A Pro з панеллю Full HD HDR; і 32-дюймовий Mi LED TV 4C Pro, HD Ready екраном.

Mi LED TV 4 Pro і Mi LED TV 4A Pro оснащені 2 ГБ оперативної і 8 ГБ вбудованої пам'яті. Деякі смартфони не можуть похвалитися такими ж характеристиками. З інтерфейсів доступні три HDMI, два USB, Ethernet, AV-вхід, S / PDIF та вхід для антени. Mi LED TV 4C Pro оснащена 20W DTS-HD колонками і має гігабайт оперативної і 8 ГБ флеш-пам'яті. З портів доступні три HDMI, два USB, Ethernet, AV-вхід, вхід для антени і 3.5-мм jack.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Що стосується ціни, вартість 55-дюймового Mi LED TV 4 Pro становить приблизно 689 доларів (19 200 гривень). Ціна Mi LED TV 4A Pro становить 414 доларів (11 500 гривень). А модель Mi LED TV 4C Pro можна придбати за 207 доларів (5 800 гривень). Цілком розумна ціна за розумний телевізор з унікальним пультом, за допомогою якого можна керувати технікою в будинку.

Нагадаємо, що на підході сама очікувана новинка світу телефонії. Як давно ми чуємо про нестачі оперативної пам'яті в мобільних телефонах? Тепер же про це доведеться забути раз і назавжди.


Як повідомляв портал Знай.uа, новий смартфон Huawei може виявитися родоначальником нового прориву в мобільних гаджетах. У Honor Magic 2 можуть використовувати технологію акумуляторів на основі графену, що помітно покращить характеристики смартфона.


Також портал Знай.uа писав, що компанія Google подала заявку на патент, що описує оптичну систему для окулярів доповненої реальності. На відміну від існуючих очок AR, для нової розробки не потрібні датчики та інші електронні пристрої.