Одна з найпопулярніших у світі соціальних мереж Facebook попередила користувачів про можливий злом їхніх акаунтів.

Через критичну уразливість сервісу під загрозою опинились 50 млн власників акаунтів. Про це пише TechCrunch.

Уразливість Facebook знайшли в коді функції "Подивитися як". Завдяки цій опції користувачі могли побачити, як бачать їхню сторінку інші люди.

Саме через цю вразливість хакери вже змогли викрасти ключі (токени) доступу, які дозволяють перебувати в мережі без постійного введення пароля.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Про викрадення інформації керівництво Facebook вже повідомило правоохоронним органам. Крім того, компанії довелося скинути токени доступу для 50 млн користувачів. Але це ще не все і в найближчий час Facebook скине цей код ще для 40 млн осіб. В результаті цим користувачам доведеться заново авторизуватися в соцмережі.

Крім того, Facebook попередила користувачів про можливий злом їх акаунтів.

Для того, щоб врятувати ситуацію, Facebook тимчасово відключила функцію "Подивитися як" для всіх користувачів по всьому світу. Опція не буде працювати до усунення вразливості.

При цьому представники Facebook закликають користувачів не панікувати і не міняти масово пароль від своїх акаунтів.

Нагадаємо, Microsoft зливає дані користувачів хакерам. Експерти з кібербезпеки групи Zero Day Initiative виявили дефект у продукті Microsoft - найпопулярнішій операційці Windows.

Як повідомляв портал "Знай.ua", засновники Instagram Кевін Систром і Майк Крігер вирішили покинути компанію і знайти собі інше місце праці.

Також "Знай.ua" писав, що українців залишили без популярного сайту з фільмами