В популярному месенджері WhatsApp, власником якого є Facebook, варто очікувати появи реклами. Така інформація стала відома від WABetaInfo в соцмережах.

Слід уточнити, що компанія Марка Цукерберга хотіла монетизувати месенджер за рахунок реклами ще до злиття в 2014 році.

Але творці WhatsApp Брайан Актон і Ян Кум до останнього відмовлялися на таке піти.

Після звільнення з компанії останнього в травні Facebook знову заговорив про рекламні оголошення в месенджері.

Як повідомляє ресурс, реклама в WhatsApp буде перебувати в розділі "Статус" - так само, як це відбувається в Instagram, яким теж володіє Facebook.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Шанувальники месенджера зіткнуться з рекламою після перегляду "певного числа статусів".

Конкретна дата впровадження реклами в WhatsApp не розголошується. За попередніми даними, вона спочатку з'явиться в додатку месенджера на iOS, а пізніше - на Android.

Але є і хороші новини. WhatsApp порадував тих, хто любить мультфільми. Розробники месенджера готують нове оновлення. У ньому буде представлена нова функція, яку вже давно просили користувачі.

Наголошується, що всі смартфони, які працюють на базі "операційки" Android Pie отримають доступ до розширених налаштувань. Так, стікери і фотографії можна буде подивитися в розділі повідомлень у повному масштабі без безпосереднього переходу в програму.

До того ж стало відомо про нове оновлення Instagram, завдяки якому соцмережа стане месенджером. Тепер в Direct можна буде відправляти "гіфки", які можна буде знайти по пошуку в додатку. Буде діяти і цензура: свої гіфки додавати користувачі не зможуть. Але не варто переживати: кількість анімованих картинок буде регулярно поповнюватися.

Нагадаємо, раніше з'ясувалося, що в соцмережах з'явилися нові "групи смерті" замість "синього кита". Тепер мова йде про аніме.

Також Знай.UA розповідав, що проблема з піратством стала критичною, а наслідки очікуються страшними.

Крім цього, Знай.UA писав про те, що Павло Дуров не приховує подальшу долю Telegram.