На 9 жовтня в Google призначена прем'єра флагманів Pixel 3 і Pixel 3 XL. Кількість витоків просто зашкалює, і партія смартфонів дозволила реселлерам продавати новинку на чорному ринку за 2 тис. доларів за кілька місяців до самого анонсу. До того ж, витоки з зовнішнім виглядом смартфонів потрапляє в мережу щотижня, тому вже нікого не здивуєш “живими фото” майбутнього смартфона від Google.

Сьогодні ми пропонуємо вам поглянути на рендери Google Pixel 3 XL. І хоча на фото смартфони трохи відрізняються від попередніх новинок, дизайн дуже знайомий. Ви можете оцінити, як буде виглядати флагман в чорному і білому кольорах, а також у новому м'ятному відтінку. М'ятний сподобається всім, кому набридли нудні і одноманітні смартфони в білому і чорному фарбуваннях. З цікавого зазначимо, що в білої версії смартфона кнопка виконана в помаранчевому кольорі, а в двох інших версіях вона пофарбована в колір корпусу. Це зроблено для того, щоб користувачу було легше натиснути на неї. Тильна кришка скляна, де третя частина з глянцевого матеріалу і тут же розташувався дактилоскопічний сканер. Виріз залишається тим же.

Проте варто відзначити камеру. Основна камера отримає лише 12 Мп з підтримкою технології Google Lens, яка покликана розпізнавати об'єкти в кадрі в режимі реального часу. Однак за якість фото переживати не варто. Google вже довела, що одиночні камери не гірше подвійних і потрійних.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що користувачі нових iPhone запідозрили виробника в дивних махінаціях з камерою. Так користувачі вважають, що компанія оснастила селфи-камери iPhone XS і iPhone XS Max "режимом краси", який автоматично ретушує фотографії.

Як повідомляв портал Знай.uа, інженери Массачусетського технологічного інституту (США) створили робота Skinbot з присосками, здатними рухатися по шкірі людини.

Також портал Знай.uа писав, що користується популярністю месенджер WhatsApp, власником якого є Facebook, варто очікувати появи реклами. Така інформація стала відома від WABetaInfo в соцмережах.