Автомобілі Яндекса і Google щосили подорожують по просторах планети, складаючи інтерактивну карту. Крім того, деяких людей, які випадково потрапляють до об'єктиву камер, вони роблять зірками мережі.

При вигляді цього автомобіля, у людей щось перемикається в голові. Вони починають робити якісь дуже дивні речі. Дивіться самі!

Так зустрічали автомобіль Яндекса в Росії (Мурманськ).

Деяких хлопців розумний і корисний сервіс спалив по повній програмі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Щоб не потрапити в об'єктив камери, деякі люди прикидаються мертвими.

Коли тебе сфотографували не в найкращий твій день. Але нічого, є ж хлопці з гільдії Фотошопу!

Дуже багато несподіванок і дивацтв несуть в собі Google і Яндекс панорами.

Схоже на новий коип Грибів. Або просто грибів покуштували.

Нагадаємо, немає сумніву, що кожен з нас знає про масштаби компанії Google і ті інновації, які вона постійно продукує. Здавалось би, можна позаздрити кожному робітнику, який працює в такій впливовій фірмі. Однак історія цього хлопчини змусила весь світ повірити в казку.

Як повідомляв портал Знай.ua, на заході, присвяченому 20-річчю і майбутнього пошуку, Google представив ряд нових функцій. І хоча деякі нововведення є просто оновленнями вже існуючих функцій, деякі речі дійсно нові.

Також Знай.ua писав про те, що компанія Google продовжує змінювати дизайн своїх основних фірмових додатків на Android. Цілком можливо, компанія доводить до розуму програми, роблячи їх під стиль нового Android 9.0 Pie.

Дивіться: Google Pay в Україні. Що потрібно знати про новий сервіс