Навряд чи хтось сумнівається в майстерності CD Projekt RED, проте поляки вирішили зайвий раз нагадати користувачам мережі про себе. І на цей раз мова йде не про продовження культової серії гри, а про подальші плани компанії. У розробників Cyberpunk 2077 і Thronebreaker з'явилася благородна мета: вони хочуть стати прикладом для своїх колег і змінити індустрію розваг. Так, дивним чином польська компанія игроделов зуміла здивувати весь світ проектом, який раніше не особливо користувався популярністю. Тепер же “Відьмак 3” є культовою грою сучасності.

Співробітники CD Projekt RED і раніше заявляли, що не бояться піднімати у футуристичному бойовику важливі питання. Сценаристи Cybepunk 2077 дійсно часто уникають гострих соціальних тем, однак не цього разу. Представник компанії зазначив, що жанр кіберпанку немислимий без політики, тому крім крутих гармат і транспорту в грі будуть зачіпатися і політичні питання.

Установлену традицію порушать зовсім скоро. У всіх геймерів Thronebreaker: The Witcher Tales, реліз якого призначено на 23 жовтня для PC і 4 грудня для PlayStation 4 і Xbox One, буде один і той же набір бонусів: офіційний саундтрек, графічний роман і якийсь преміальний контент для мультиплеєра.

Зазначимо, що 40-хвилинний геймплейний ролик Cyberpunk 2077 року набрав близько 200 тис. переглядів всього за кілька годин, що вказує на очікування величезної кількості геймерів на цю гру. Сподіваємося, поляки не підведуть.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що у понеділок, 1 жовтня, стало відомо, що Комісія із захисту даних (Data Protection Commission, DPC) Ірландії, де розташована європейська штаб-квартира Facebook, може оштрафувати компанію Марка Цукерберга на суму близько $1,66 млрд.

Як повідомляв портал Знай.uа, галас навколо дефіциту 14-нанометрових процесорів Intel підштовхнув фінансового директора і тимчасового главу компанії Боба Свона назвати причину затримки всьому світу.

Також портал Знай.uа писав, що на жаль, деякі користувачі після покупки смартфона Samsung певної марки стають фанатами цього самого бренду і не бажають бачити у власних пристроях ніяких вад.