На Reddit з'явився короткий уривок тизера неанонсированной рольової ААА-ігри у всесвіті “Гаррі Поттера”. Відео знято на телефон, але навіть так видно якість створення героїв, локації і редактор персонажів. Наголошується, що це гра топового класу, так що на аматорські вставки і дешеві спецефекти очікувати не варто. Проектом займається команда професіоналів, а бюджет на створення гри повинен бути величезним.

Там же на Reddit наводиться розгорнутий опис проекту — це екшен-RPG у відкритому світі з видом від третьої особи, дія якої розгортається в 19 столітті. І хоча такий сеттінг не в'яжеться зі всесвіту Поттера, цей незвичайний підхід може зацікавитися користувачів. Гравець бере на себе роль студента, який надходить на п'ятий рік навчання у Гогвортсі.

Тепер зрозуміло, що гра починається не з самого початку розвитку сюжету культової всесвіту. У замку і за його межами відбуваються якісь дивні події, і герою доведеться їх вирішувати. Втім, такі сюжети є стандартними для типових РПГ, так що незвичайних поворотів у сюжеті швидше за все не буде. У числі іншого в грі будуть крафт магічних зіль, вивчення нових заклинань і зустріч з фантастичними створіннями. А як ворогів героя чекають темні маги, гобліни та інші злі створення. Само собою, прокачування персонажів буде, і, швидше за все кооператив з іншими користувачами по мультиплееру.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що у понеділок, 1 жовтня, стало відомо, що Комісія із захисту даних (Data Protection Commission, DPC) Ірландії, де розташована європейська штаб-квартира Facebook, може оштрафувати компанію Марка Цукерберга на суму близько $1,66 млрд.

Як повідомляв портал Знай.uа, галас навколо дефіциту 14-нанометрових процесорів Intel підштовхнув фінансового директора і тимчасового главу компанії Боба Свона назвати причину затримки всьому світу.

Також портал Знай.uа писав, що на жаль, деякі користувачі після покупки смартфона Samsung певної марки стають фанатами цього самого бренду і не бажають бачити у власних пристроях ніяких вад.