Анджей Сапковський, автор всесвіту “Відьмак” направив в CD Projekt RED лист з вимогою виплати 16 мільйонів доларів. Від такого нахабства ошелешені навіть користувачі мережі. За його словами, йому заплатили тільки за першу игру, а тому він має право отримати роялті та за сиквели. Повідомляється, що мова йде про третій частині гри Відьмак, яка побила всі рекорди з продажу, завоювавши серця геймерів по всьому світу.

Звичайно, представники компанії з цим виявилися не згодні. Повідомляється, що раніше розробники ігор вже зв'язувалися з автором всесвіту Відьмака.

Тим не менш CD Projket RED оголосила, що хотіла б прийти до взаємовигідної угоди з польським письменником, щоб підтримувати з ним хороші стосунки, так як гра створена саме завдяки таланту письменника. Однак для цього, на думку ради компанії, необхідно поважати раніше виражені і задокументовані бажання сторін та існуючі контракти.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Сапковський розповів, що мав дурість продати відразу всі права на “Відьмака”, оскільки не вірив в успіх гри. Студія пропонувала автору відсоток від виручки, але він захотів “отримати свої гроші тут і зараз”. Після цього він отримав близько 9 тисяч доларів. Тепер же просить 16 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що у понеділок, 1 жовтня, стало відомо, що Комісія із захисту даних (Data Protection Commission, DPC) Ірландії, де розташована європейська штаб-квартира Facebook, може оштрафувати компанію Марка Цукерберга на суму близько $1,66 млрд.

Як повідомляв портал Знай.uа, галас навколо дефіциту 14-нанометрових процесорів Intel підштовхнув фінансового директора і тимчасового главу компанії Боба Свона назвати причину затримки всьому світу.

Також портал Знай.uа писав, що на жаль, деякі користувачі після покупки смартфона Samsung певної марки стають фанатами цього самого бренду і не бажають бачити у власних пристроях ніяких вад.