9 жовтня відбудеться масштабна презентація Google, на якій пошуковик представить ряд новинок. Немає сумнівів, що найбільш очікуваною частиною заходу стане презентація Google Pixel 3 і Pixel 3 XL. І хоча величезна кількість витоків вже показало всі особливості майбутніх девайсів, Google може здивувати публіку родзинкою, про яку не повідомляли авторитетні інсайдери. Крім телефонів, пошуковик представить планшет Google Pixel Slate. За чутками Pixel Slate буде поставлятися з двома операційними системами Chrome OS і Windows 10.

Новинку вже встигли протестувати в популярному бенчмарке Geekbench. Відзначимо, також повідомляється, що досліджуваний Google Pixel Slate працює під управлінням стандартної Chrome OS з підтримкою Android-додатків. Windows 10 допоможе зробити з планшета повноцінний ноутбук, так що новинка однозначно коштує своїх грошей.

За даними Geekbench, Pixel Slate отримає процесор Intel Core i7-8500Y і 16 ГБ оперативної пам'яті. Цілком непогані характеристики, які задовольнять потреби навіть геймерів. А результат пристрою в однопоточному і багатопотоковому тесті склав 3764 і 8064 балів відповідно.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Звичайно, 8500Y – це далеко не найшвидший процесор серії Core i7. Він виготовлений по 14-нанометровому техпроцесу, має дуже невисокий TDP в 5 Вт і працює на базовій частоті 1,5 Ггц з збільшенням до 4,2 Ггц у режимі Turbo Boost. Але якщо врахувати, що це начинка планшета, ці цифри здаються не такими вже й поганими.

Нагадаємо, що про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi A1 вибухнув під час зарядки поруч зі сплячим власником. Це перший випадок зі смартфоном від Xiaomi, який просочився в мережу. Літієві акумулятори стають все компактніше і емче, але все також залишаються небезпечними.

Також портал Знай.uа писав, що фахівці знайшли спосіб злому операційної системи iPhone за допомогою системи голосового управління Siri. Як виявилося, головна розробка від Apple в особі просунутого голосового помічника насправді виявився таким же зломщиком.