Розробники Chrome планують підняти поняття “браузерні ігри” на новий рівень. Тепер хмарні технології подружать з геймерами з усього світу. Вони планують зробити доступними через браузер ігри класу AAA. Першою такою повинна стати Assassin's Creed Odyssey. До речі, гра досить непогана, і саме тому її вирішили впровадити для експерименту.

Для запуску ігор рівня ААА в браузері Google оголосила про старт проекту Project Stream. Це аналог існуючих стриминговых ігрових платформ на зразок GeForce Now. Однак подібні технології вже існують, і вони платні. Єдине, що потрібно для гри - це підтримка браузера і досить гарна швидкість передачі даних по мережі Інтернет.

Починаючи з 5 жовтня обмежена кількість учасників, які запишуться через офіційний сайт, зможуть безкоштовно грати в Assassin's Odyssey. Ці тестери допоможуть Google отримає фідбек, і зробити сервіс ще краще. Наголошується, що для прийнятної роботи сервісу потрібно мати канал продуктивністю 25 мбіт/с.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Вже тривалий час існують чутки про те, що Google розвиває власний ігровий потоковий сервіс під кодовою назвою Yeti. Додатково Google займається не тільки створенням програмного і апаратного забезпечення, необхідного для роботи своєї ігрової служби. Тепер же компанії варто придбати кілька спеціалізованих серверів, щоб допомогти грати величезної кількості завзятих ігроманов.

Нагадаємо, що про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi A1 вибухнув під час зарядки поруч зі сплячим власником. Це перший випадок зі смартфоном від Xiaomi, який просочився в мережу. Літієві акумулятори стають все компактніше і емче, але все також залишаються небезпечними.

Також портал Знай.uа писав, що фахівці знайшли спосіб злому операційної системи iPhone за допомогою системи голосового управління Siri. Як виявилося, головна розробка від Apple в особі просунутого голосового помічника насправді виявився таким же зломщиком.