Хакери, які зламали 50 мільйонів акаунтів користувачів Facebook не отримали доступ до інших сайтів, при вході на які потрібні логін і пароль соцмережі. Однак, це не виправдовує Facebook і Цукерберга зокрема.

Як запевнив Розен, фахівці Facebook проаналізували кожен випадок входу для всіх додатків сторонніх організацій, спроби якого були зафіксовані в ході атаки на минулого тижня. Залишається неясним, чи правда це чи ні, так як довіра до Facebook було підірвано після випадку з витоком даних близько 100 мільйонів користувачів, які вплинули на вибори президента США.

“Розслідування до теперішнього моменту не виявило свідчень того, що зловмисники отримали доступ до будь-яких додатків, що використовують логін Facebook”, - зазначив віце-президент компанії.

На даний момент розробники зайняті створенням інструменту, що дозволяє вручну визначати користувачів додатків, імовірно порушених під час дій хакерів. Вони будуть виведені з мережі. Однак творцям сторонніх додатків варто посилити рівень захисту своїх сервісів, щоб у разі повторної хакерської атаки вони змогли заблокувати дії зловмисників.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Проблема в системі безпеки Facebook торкнулася близько 50 мільйонів користувачів соціальної мережі. Хакери використовували вразливість коду для крадіжки “маркерів доступу”. За ним вони отримали контроль над акаунтами. Витік даних може обійтися компанії в суму близько 1,66 мільярда доларів, що безсумнівно вдарить по капіталу компанії і вартості їх акцій.

Нагадаємо, що про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi A1 вибухнув під час зарядки поруч зі сплячим власником. Це перший випадок зі смартфоном від Xiaomi, який просочився в мережу. Літієві акумулятори стають все компактніше і емче, але все також залишаються небезпечними.

Також портал Знай.uа писав, що фахівці знайшли спосіб злому операційної системи iPhone за допомогою системи голосового управління Siri. Як виявилося, головна розробка від Apple в особі просунутого голосового помічника насправді виявився таким же зломщиком.