З кожним днем зростає кількість власників смартфонів Xiaomi Mi A2, які встановили, що батарея сідає значно швидше запланованого періоду. Як виявилося, технологія компанії працює не так добре, як хотілося б.

Незважаючи на те, що ємність акумулятора гаджета складає 3020 мАч, однак смартфон веде себе некоректно з-за швидкої втрати заявленого обсягу. Наголошується, що це досить непогані показники акумулятора, які можуть дозволити не заряджати телефон на протязі всього дня. Пізніше вдалося встановити, що джерелом надмірного споживання живлення є сканер відбитків пальців, що запускається завдяки процесору Snapdragon 660. Тепер користувачі, що купили цю модель телефону не можуть вибрати - або зняти захист смартфона і особистих даних, або носити з собою зовнішній акумулятор.

Нагадаємо, діагональ екрану Xiaomi Mi A2 склав 6 дюймів, що також має значення для споживання, проте навіть при таких габаритах проблема виявилася більш простому механізмі нового смартфона.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто відзначити, що смартфон має непогані характеристики, тому новинку розкупили за кілька днів після початку продажів. Проте, користувачі не здогадувалися, на які умови вони погоджувалися.

Нагадаємо, що про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi A1 вибухнув під час зарядки поруч зі сплячим власником. Це перший випадок зі смартфоном від Xiaomi, який просочився в мережу. Літієві акумулятори стають все компактніше і емче, але все також залишаються небезпечними.

Також портал Знай.uа писав, що фахівці знайшли спосіб злому операційної системи iPhone за допомогою системи голосового управління Siri. Як виявилося, головна розробка від Apple в особі просунутого голосового помічника насправді виявився таким же зломщиком.