Як повідомив голова SIE Worldwide Studios Шон Лейден, який активно співпрацює з Sony компанії, що головний недолік ігрової системи PlayStation 4 полягає в тому, що вона представляє з себе окрему закриту екосистему. Іншими словами, власники даної приставки не можуть грати по мережі з іншими гравцями, які користуються іншими операційками, такими як Xbox One, Android і iOS. Проте, японська корпорація вирішила позбавити своє дітище від такого недоліку. Компанія довго до цього прагнула, і нарешті порадувала своїх фанатів.

За словами високопоставленого розробника, з початку 2018 року компанія Sony вела переговори зі своїми партнерами та ігровими студіями заради того, щоб забезпечити підтримку крос-платформного мультиплеера. Однак, мультиплеер на приставці буде працювати далеко не з усіма операційками, так як на даний момент це просто неможливо.

Наприклад, тільки на початку вересня Sony остаточно вирішила, як буде надаватися технічна підтримка користувачам, які грають по мультиплееру з геймерами на інших платформах. Раніше гравці Fotrnite скаржилися, що їхні ігрові досягнення на мобільних девайсах під управлінням Android і iOS не могли перенести на продукцію Sony.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер же це стане можливим завдяки кроссплатформінгу. Варто відзначити, що головний конкурент приставок від Sony є Microsoft, який закрив питання з кроссплатформенном вже давно, дозволивши геймерам користуватися будь-якими доступними їм девайсами, і продовжити проходження ігор з тим же прогресом на своїй приставці.

Нагадаємо, що про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi A1 вибухнув під час зарядки поруч зі сплячим власником. Це перший випадок зі смартфоном від Xiaomi, який просочився в мережу. Літієві акумулятори стають все компактніше і емче, але все також залишаються небезпечними.

Також портал Знай.uа писав, що фахівці знайшли спосіб злому операційної системи iPhone за допомогою системи голосового управління Siri. Як виявилося, головна розробка від Apple в особі просунутого голосового помічника насправді виявився таким же зломщиком.