Фахівці авторитетного видання DxOMark нарешті добралися і до флагманського смартфона Apple. На їх думку, краще iPhone Xs Max знімає тільки один смартфон, і це не Google Pixel 3XL, який з'явиться на прилавках вже на наступному тижні.

Яблучний флагман досяг загальної оцінки 105 балів, відстаючи лише від Huawei P20 Pro на рівні 109 у всіх рейтингах сайту. Зверніть увагу, що начинка iPhone Xs Max ідентична iPhone XS. Враховуючи ціни смартфона від Huawei, це цілком собі вигідна угода, адже за новенький iPhone потрібно заплатити більше 1200 доларів.

У своєму тестуванні експерти DxOMark виявили, що XS iPhone Max володіє відмінною якістю фото і відео при яскравому світлі з “дуже широким динамічним діапазоном і хорошою деталізацією”. Окреме спасибі функції Smart HDR, яка є топовою на сьогоднішній день, і навіть Samsung не може змагатися з корпорацією Apple з приводу камери.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В частині відео iPhone Xs Max отримав 96 балів: “видатне якість відео при яскравому освітленні”. Експерти просто в захваті від камери новинки в подібних ситуаціях. Однак при поганому освітленні на фото з'явилися шуми, яких немає в ідентичних фото Huawei 20P.

У цілому, iPhone Xs Max виявився краще 99% інших Android-смартфонів, поступившись тільки Huawei P20 Pro.

Нагадаємо, що 2 жовтня в іспанській провінції Кадіс представили перший робочий прототип транспортної капсули проекту Hyperloop. Розробкою цієї капсули займалася компанія Carbures. Відзначається, що капсула має 32 метри в довжину і 5 тонн власної ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, винахідник сучасного інтернету Тімоті Бернерс-Лі (Timothy Berners-Lee) презентував нову альтернативну платформу Inrupt. В рамках цього проекту створені програми, які дозволять юзерам самостійно зберігати свої дані.

Знай.uа писав, що Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.