Офіційний акаунт madebygoogle в Instagram посміявся над чутками навколо третього покоління Pixel, про якого витоки з'являються в мережі вже протягом декількох місяців, а новинку ще навіть не представили офіційно. Публікація містить фотографію з макетами міні-версії смартфона Pixel. У підписі до посту Google повідомляє, що до компанії дійшли чутки про міні Pixel.

“Наскільки мініатюрним він буде? Трохи більше найменшого варіанта на фото.”- повідомляється в соцмережі.

Жарт полягає в тому, що ходять чутки про велику безрамкову модифікацію Pixel 3 Ultra, яку можуть подати разом з Pixel 3 або 3 XL. Немає сумнівів, що смартфон вийде у двох версіях, але про фаблет мови не було. До речі. варто відзначити, що втрачена партія нових Pixel 3 потрапила в руки посередників, які ще за декілька місяців до презентації почали продавати флагман на чорному ринку за ціною 2 тисячі доларів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також існує версія, що Google спеціально “злили” партію прототипів Pixel 3 XL з вирізом на екрані, а насправді дизайн смартфона буде інший.

Нагадаємо, що 2 жовтня в іспанській провінції Кадіс представили перший робочий прототип транспортної капсули проекту Hyperloop. Розробкою цієї капсули займалася компанія Carbures. Відзначається, що капсула має 32 метри в довжину і 5 тонн власної ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, винахідник сучасного інтернету Тімоті Бернерс-Лі (Timothy Berners-Lee) презентував нову альтернативну платформу Inrupt. В рамках цього проекту створені програми, які дозволять юзерам самостійно зберігати свої дані.

Знай.uа писав, що Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.