На YouTube-каналі OnePlus India був опублікований промо-ролик до презентації субфлагмана OnePlus 6T.

смартфон
смартфон

Найбільше уваги розробники приділили внутрішньоекранному сканер відбитка пальця. Компанія подає його як найпривабливішу частину нового смартфона.

OnePlus 6T вийде в продаж 17 жовтня. Він буде, крім сканера, цікавий "чубом", що нагадує краплю. Також в смартфоні буде збільшено розмір акумулятора: з 3300 до 3700 мАч.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Найреволюційніше рішення - це повна відмова від розєму для навушників. У компанії вважають, що велика частина їх користувачів вибирають бездротові навушники.

Смартфон
Смартфон

Раніше повідомлялося, що любителі технічних новинок були вражені не на жарт, адже днями в мережі з'явилося фото смартфона LG V40 ThinQ, який ще не був представлений публічно.

Опубліковані фото нового V40 ThinQ підтверджують деякі специфікації апарату.

Наприклад, наявність п'яти камер. Варто згадати про те, що ще раніше у ЗМІ повідомлялося про те, що новинка буде оснащена трьома камерами на задній панелі, двома з 12 Мп матрицею і однією з 16 Мп.

Крім цього, на фронтальній панелі мобільний телефон отримає подвійну камеру, одну на 5 Мп і одну на 8 Мп.

Наостанок додамо, що розмір дисплея буде досягати 6.4 дюйма з дозволом 3120 x 1440 пікселів. Смартфон LG V40 ThinQ буде випускатися з накопичувачем на 64 Гб і 128 Гб і 6 Гб і 8 Гб оперативної пам'яті відповідно.

Нагадаємо, якщо вірити новим інсайдерським фото OnePlus 6T, майбутній смартфон буде майже точною копією Vivo R17 Pro. Максимальну схожість додала форма вирізу на екрані, яка з точністю повторює дизайн новинки від Vivo.

Раніше Знай.ua повідомляв, що блогер Арун Мейні порівняв батареї Samsung Galaxy Note 9 і iPhone XS.

Також Знай.ua писав, у мережі з'явилися деякі подробиці про смартфон Xiaomi Redmi Note 6 Pro, який повинен вийти вже цього року.