Клієнти Tesla, які забирали свої електромобілі з фабрики компанії в Хоторне, отримали унікальну можливість побачити Tesla Roadster другого покоління. Авто виглядає досить солідно, і зовнішнім виглядом може позмагатися зі всесвітньо відомими спорткарами. В потужності спорткара сумніватися не варто, оскільки електродвигун дозволяє розганятися з 0 до 100 за 2 секунди. Такого не можуть собі дозволити гиперкары.

Деякі з користувачів них встигли зробити кілька знімків електричного спорткара і опублікувати їх на своїх сторінках в соцмережах.

Нагадаємо, Tesla Roadster другого покоління з'явиться у продажу не раніше 2020 року. Швидше за все, новинка отримає новий рівень безпілотного водіння, а також купу нових функцій, які зроблять водіння ще комфортніше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Про вартість новинки не повідомляється, але аналітики впевнені, що авто обійдеться в 30 000 доларів. І це цілком нормальна ціна, враховуючи те, що авто не використовує дорого бензин, і авто окупається за кілька років. Особливо електрокари популярні серед таксистів, дозволяючи економити на паливі великі гроші.

Нагадаємо, на YouTube-каналі OnePlus India був опублікований промо-ролик до презентації субфлагмана OnePlus 6T. Найбільше уваги розробники приділили внутриэкранному сканер відбитка пальця. Компанія подає його як найпривабливішу частину нового смартфона.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung почала прийом замовлень на флагманський телевізор Q900 QLED Smart 8K UHD TV, який був представлений в ході недавньої виставки IFA 2018. Серед іншого, варто відзначити величезну ціну за новинку.

Знай.uа раніше повідомляв, що в Інтернеті вже ходили чутки, що Nintendo готує до випуску поліпшену ігрову консоль Switch. Тепер цю інформацію підтвердило авторитетне видання Wall Street Journal (WSJ), якій вдалося дізнатися деяку цікаву інформацію.