Смартфони Apple вважаються одними із найдорожчих у світі, тому далеко не всі можуть собі їх дозволити.

Тім Кук, очільник компанії Apple, розповів, чому у смартфонів IPhone настільки висока ціна.

За словами Кука, це "найбільш просунутий та розумний смартфон" з усіх тих, які створювала компанія за час своєї багаторічної роботи.

Глава компанії додає, що саме "Айфон" є прекрасною заміною відразу декільком гаджетам, які тепер помістилися у цьому невеличкому пристрої.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Смартфон став заміною вашої цифрової камери, ви більше не потребуватимете окрему. Він з легкістю замінив вашу відеокамеру, музичний плеєр. Тому ціна, заважаючи на поліфункціональність новинки, є відповідною", - заявив Кук.

У компанії додали, що 12 вересня було презентувано нову лінійку смартфонів, в яку увійшли: iPhone XS, XS Max і XR. Вартість найбільш бюджетного з них, в спеціалізованих магазинах Києва становить 1600 доларів США, а найдорожчого - 2000 доларів. Дані смартфони відрізняються від своїх попередніх моделей більш істотним та надійним проклеюванням екрану, а значить і більшою водонепроникністю.

Крім цього, у них також значно підвищені внутрішні параметри, а термін роботу акумулятора продовжений на 30 хвилин.

Нагадаємо, компанія Apple використовує нові програмні інструменти для ремонту MacBook Pro і iMac Pro, які, якщо вони не використовуються при ремонті ключових деталей, призведуть до "непрацездатної системи".

Про це йдеться в документі, поширеному серед авторизованих постачальників послуг Apple. Іншими словами, компанія не дозволяє ремонтувати свої девайси в чужих сервісних центрах.


Як повідомляв раніше Знай.ua, стилус Apple Pencil другого покоління може отримати ультразвукові датчики.

Компанія вже подала заявку на відповідний патент, який не тільки покращить точність, але і полегшить використання даним девайсом.


Також Знай.ua писав про те, що американські корпорації Apple і Amazon спростували твердження, що містяться в матеріалі агентства Bloomberg, згідно з яким китайські хакери могли проникнути в їх системи з допомогою мікрочіпів.