Творці онлайн-перекладач Google Translate додали в програму нову функцію. І хоча раніше перекладач не користувався популярністю із-за неякісного перекладу, цього разу додали дійсно непогану функцію, яка допоможе спілкуватися з іноземцями більш невимушено. Відтепер вона вміє розрізняти діалекти. Автори проекту кажуть, що таке нововведення стане важливим підмогою в подорожах, адже додаток вміє розбирати мова людини на слух. Це зробить розмову більш вільним, більш зрозумілим для іноземців.

У програмі з'явилися чотири типи англійської мови: американський, британський, індійський і австралійський. Крім того, програма навчилася розрізняти два види французьких – той, на якому говорять у Франції, і канадський. Тепер же компанія серйозно зайнялася цим продуктом. Немає сумнівів, що в майбутньому розшириться функціонал перекладача, так як компанія весь час планує зруйнувати мовні рамки.

Також з'явилися два варіанти іспанської: мексиканський і те, що в Іспанії. З екзотичних нововведень – два діалекти бенгальської мови, Бангладеш та Індії.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Розробники обіцяють, що незабаром оновлена версія Google Translate буде випущена і для пристроїв на Android.

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа, Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.