У компанії Microsoft пообіцяли розібратися зі скаргами користувачів на роботу операційної системи Windows 10 після оновлення. Як повідомляється, операційка видаляє особисті дані користувачів, які перебували на комп'ютері. Варто відзначити, що серед них і особисті дані, які безповоротно зникають.

Microsoft припинила випуск оновлень операційної системи Windows 10 з-за скарг користувачів. Про це 8 жовтня повідомили на сайті компанії. У компанії пообіцяли розібратися з окремими скаргами користувачів на роботу операційної системи після оновлення. Терміни повторного випуску оновленої версії не повідомляються.

Повідомляється, що після виходу оновлення в компанію надійшло багато скарг на некоректну роботу оновленої системи. Крім витоку даних, деякі користувачі скаржилися на поганий доступ до мережі, а також несумісність з драйверами, що сильно пригальмовує комп'ютери мільйонів користувачів. Компанія вирішила відкласти оновлення, і випустити на швидку руку нову версію операційки, яка виправить цей жахливий баг.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, популярний смартфон Huawei Mate 20 Pro буде офіційно представлений за кілька днів, але її вже протестували в додатку, який показує справжню міць телефону. Як виявилося, тест AnTuTu поставивши на перше місце саме цей смартфон, відсунувши

Як повідомляв Знай.uа, користувач YouTube під ніком Jacob Rendina створив концепт iOS 13, і головною особливістю стали функції, які не додали в 12 версію операційки для iPhone і iPad. Наголошується, що нова операційка буде схожою на дизайн MacOS, і це не може не радувати.

Знай.uа писав, що у понеділок, 8 жовтня, стало відомо, що персональні дані сотень тисяч користувачів соціальної мережі Google+ могли опинитися в руках зловмисників. Однак, пошуковик вирішив скріть факт витоку інформації.