На сайті USPTO знайшли патент Sony, який не тільки розкриває деталі нової технології, але і є передвісником PlayStation 5. І хоча безліч інсайдерів відвигали свої припущення з приводу майбутньої консолі п'ятого покоління, ніяких документальніх підтверджень їх чуток не було. Тепер пора це змінити.

Документ re-mastering by emulation описує технологію, з допомогою якої текстури низької якості можна буде покращувати для екранів з великою роздільною здатністю. Іншими словами, згладжування кадрів буде автоматично покращувати якість картинки при виявленні великої роздільної здатності екрана. Видання Gear Nuke зазначає, що опис дуже схоже на функцію забезпечення сумісності, аналогічну Xbox One, яка вже у всю синхронізувалася з домашнім ПК на Windows 10. Власники приставок Microsoft цінують їх, в тому числі, і за можливість запускати старі ігри на сучасних пристроях, але, це, цілком ймовірно, скоро перестане бути конкурентною перевагою. Тепер же і майбутня консоль від Sony отримає цю приємну функцію для ретро-геймерів.

Патент був зареєстрований ще в 2016 році, але днями його відновили і опублікували у відкритому доступі. Тепер нам залишається тільки чекати появи нової консолі в мережі, щоб зрозуміти, що ж готує нам Sony. Не виключено, що це буде остання версія консолей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Нагадаємо, популярний смартфон Huawei Mate 20 Pro буде офіційно представлений за кілька днів, але її вже протестували в додатку, який показує справжню міць телефону. Як виявилося, тест AnTuTu поставивши на перше місце саме цей смартфон, відсунувши iPhone XS Max на друге місце.

Як повідомляв Знай.uа, користувач YouTube під ніком Jacob Rendina створив концепт iOS 13, і головною особливістю стали функції, які не додали в 12 версію операційки для iPhone і iPad. Наголошується, що нова операційка буде схожою на дизайн MacOS, і це не може не радувати.

Знай.uа писав, що у понеділок, 8 жовтня, стало відомо, що персональні дані сотень тисяч користувачів соціальної мережі Google+ могли опинитися в руках зловмисників. Однак, пошуковик вирішив приховати факт витоку інформації.