Лайфхак з авіарежимом і зниженням яскравості екрану, що дозволяє прискорити заряджання, знають і використовують багато. Проте в такому разі власники смартфонів залишаться без зв'язку як мінімум на годину, якщо заряджати смартфон з 0% заряду.

Позбутися від цих недоліків можна за допомогою спеціальної швидкої команди, для якої потрібно завантажити безкоштовний додаток. Команда дозволяє в один дотик вимикати модулі Wi-Fi і Bluetooth, одночасно активувавши авіарежім, знизивши яскравість підсвічування дисплея і включивши режим енергозбереження. Іншими словами, програма зробить всі ці лайфхаки з енергозбереженням замість вас, а також поверне колишні налаштування, щоб ви не залишилися без зв'язку.

Через півгодини команда перевірить рівень заряду і повідомить його власникові смартфона. Після цього можна або продовжити сесію швидкої зарядки ще на 15 хвилин, або завершити її. При виборі другого варіанту автоматично відключиться режим енергозбереження і авіарежім, а також включаться бездротові модулі і збільшиться яскравість підсвічування.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

до Речі, подібна функція стане в нагоді для власників застарілих iPhone, у яких батарея має маленьку ємність за рахунок свого зносу. Цілком непогана функція, яка заощадить ваш час, максимально прискоривши зарядку улюбленого девайса.

Для додавання команди спочатку потрібно встановити однойменне додаток, після чого перейти цим посиланням, натиснути “Додати команду”.

Нагадаємо, популярний смартфон Huawei Mate 20 Pro буде офіційно представлений за кілька днів, але її вже протестували в додатку, який показує справжню міць телефону. Як виявилося, тест AnTuTu поставивши на перше місце саме цей смартфон, відсунувши iPhone XS Max на друге місце.

Як повідомляв Знай.uа, користувач YouTube під ніком Jacob Rendina створив концепт iOS 13, і головною особливістю стали функції, які не додали в 12 версію операційки для iPhone і iPad. Наголошується, що нова операційка буде схожою на дизайн MacOS, і це не може не радувати.

Знай.uа писав, що у понеділок, 8 жовтня, стало відомо, що персональні дані сотень тисяч користувачів соціальної мережі Google+ могли опинитися в руках зловмисників. Однак, пошуковик вирішив приховати факт витоку інформації.