Розробники компанії Microsoft створили унікальний смартфон, який буде мати величезну кількість дисплеїв. Скоріше всього їх буде 3. Така інформація стала відома після мовного набору для нової операційної системи Андромеда.

У компанії Microsoft розповіли про створення нового смартфона, який буде мати аж три дисплея. На жаль інша інформація поки невідома. Передбачається, що його назва буде Андромеда, при цьому так само називається і операційна система, на базі якої він буде працювати. Швидше за все, чекати залишилося недовго. Смартфон вже проходить передфінальні тести, щоб знайти залишився збої в роботі перед самим випуском на прилавки.

Користувачі повідомили, що в мережі вже вдалося знайти мовної набір для Andromeda в цифровому магазині Microsoft Store. До речі, нова операційка дозволить не тільки дзвонити, а й записувати голосові дзвінки. До того ж телефон буде складним, тому 3 екрани будуть розташовані незвичайним чином. Два дисплеї будуть з зовнішньої сторони на вигині, а один екран у внутрішній частині.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відомо, що два екрани зроблені в компанії LG, а третій буде власного виробництва, що і стане фішкою даної моделі. До речі, нова система захисту змусить понервувати навіть Apple, так як новинка буде визначати користувача по райдужці ока.

Виходу нової моделі чекають усі шанувальники бренда, щоправда дата не уточнюється, як і вартість новинки.

Нагадаємо, популярний смартфон Huawei Mate 20 Pro буде офіційно представлений за кілька днів, але її вже протестували в додатку, який показує справжню міць телефону. Як виявилося, тест AnTuTu поставивши на перше місце саме цей смартфон, відсунувши iPhone XS Max на друге місце.

Як повідомляв Знай.uа, користувач YouTube під ніком Jacob Rendina створив концепт iOS 13, і головною особливістю стали функції, які не додали в 12 версію операційки для iPhone і iPad. Наголошується, що нова операційка буде схожою на дизайн MacOS, і це не може не радувати.

Знай.uа писав, що у понеділок, 8 жовтня, стало відомо, що персональні дані сотень тисяч користувачів соціальної мережі Google+ могли опинитися в руках зловмисників. Однак, пошуковик вирішив приховати факт витоку інформації.