У мережі з'явився новий термін прийомів в інтернеті - Cyber-flash (Cyber-Flash). Функція AirDrop була розроблена для швидкої і зручної передачі файлів між iPhone.

Про це повідомляє Politeka.

Він також з'явився на iOS 7, тепер він включений за умовчанням на iPhone, і для того щоб відправити файли на інший iPhone в більшості випадків не потрібно чекати підтвердження. З допомогою цієї функції користувачі техніки Apple почали отримувати непристойні повідомлення, відправлені невідомими людьми, які знаходяться поблизу.

Тому цим вирішили скористатися хулігани, вони відправляють різні непристойні зображення, найчастіше сексуального характеру, на iPhone випадкових користувачів. Жертвами подібних атак вже стали тисячі власників iPhone, які не очікували знайти контент такого характеру у своїх смартфонах.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Apple вже знає про проблему. Тому, ймовірно в нових версіях iOS буде додано додаткове пояснення про те, як правильно користуватися AirDrop.

до Речі, щоб не стати жертвою подібних діянь, функції AirDrop можна відключити.

Так, користувачеві потрібно запустити “Пункт керування”. Далі утримати протягом секунди поле з іконками “авиарежима”, “стільникові дані”, Wi-Fi і Bluetooth, і у вікні вибрати AirDrop.
В опціях AirDrop слід вибрати “Прийом вимкнути” для вимикання функції” “Тільки для контактів” для того, щоб опція продовжила працювати доданих контактів.

Після нескладних маніпуляцій з телефоном ви захищені від киберфлеша.

Нагадаємо, що не так давно популярний браузер Google отримав найбільше оновлення за останні кілька років. Більшість користувачів негативно це оцінили, адже шахраїв стало ще більше, а персональні комп'ютери почали ще більше гальмувати із-за навантажень, які бразуер створює при інтенсивній роботі.

Як повідомляв Знай.иа, найпопулярніший браслет Xiaomi Mi Band 3 виявився дешевою пустушкою. Повідомляється, що браслет почав змінювати пульс у серветки. Користувачі впевнені, що датчик є фейковим, і показує помилкові показники пульсу.

Знай.иа писав, що у iOS 12, до якої майже немає претензій у експертів, знайшли нову особливість. Причому вона виявилася дуже хорошою новиною для власників старих iPhone, на яких із-за якихось причин відмовляється працювати сканер відбитків пальців. Операційка може повернути до життя цю улюблену функцію фанатів техніки Apple.