Після виходу iOS 12 власники "яблучної" продукції почали скаржитися на зниження автономності гаджетів. На Reddit навіть з'явилися гнівні пости, в яких користувачі лають нову операційну систему за зниження показників автономності. Причому цей недолік з'явився саме після виходу нової версії iOS 12. Користувачі впевнені, що вся справа в функції, яка хоч і сподобалася власникам iPhone, але ціна за це дуже велика.

"Я оновив свій iPhone кілька днів тому. Я ним майже не користувався, але заряд акумулятора танув на очах. Довелося заряджати смартфон двічі в день, щоб він не вимикався. Зазвичай заряду вистачало на весь день. Швидше за все, вся справа у моніторингу використання додатків, щоб показувати користувачам реальний час використання девайса за день і тиждень", – поскаржився один з користувачів.

У тому ж розділі форуму ще кілька людей написали схожі пости. Причому проблема торкнулася не тільки власників iPhone, але і тих, хто використовує iPad. Навіть зараз кожен користувач iOS 12 на своєму пристрої може помітити різницю у часі автономності після оновлення ос до актуальної версії.

"Зазвичай планшет розряджався на 1% за ніч. Після установки iOS мій iPad почав з'їдати до 30% заряду до ранку", – повідомив один з постраждалих.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як з'ясувалося, проблема виникла через функції "Екранний час". Відімкнувши її, деяким користувачам вдалося повернути автономність на колишній рівень. Але компанія надала нам право вибору, так що відключити функцію не складе особливої праці. Для цього потрібно:
Перейти в налаштування пристрою.
Вибрати пункт "Екранний час".

Прокрутити екран вниз і натиснути на кнопку "Відключити екранний час".

Нагадаємо, що не так давно популярний браузер Google отримав найбільше оновлення за останні кілька років. Більшість користувачів негативно це оцінили, адже шахраїв стало ще більше, а персональні комп'ютери почали ще більше гальмувати із-за навантажень, які бразуер створює при інтенсивній роботі.

Як повідомляв Знай.uа, найпопулярніший браслет Xiaomi Mi Band 3 виявився дешевою пустушкою. Повідомляється, що браслет почав змінювати пульс у серветки. Користувачі впевнені, що датчик є фейковим, і показує помилкові показники пульсу.

Знай.uа писав, що у iOS 12, до якої майже немає претензій у експертів, знайшли нову особливість. Причому вона виявилася дуже хорошою новиною для власників старих iPhone, на яких із-за якихось причин відмовляється працювати сканер відбитків пальців. Операційка може повернути до життя цю улюблену функцію фанатів техніки Apple.