За наявними даними, Xiaomi Mi Mix 3 покажуть вже в цьому місяці. Смартфон очікують мільйони фанатів, так як продукція китайської компанії славиться бюджетною ціною при досить непоганих характеристиках. Саме тому компанія закріпилася в лідерах на ринку смартфонів по всьому світу, створюючи конкуренцію навіть Apple і Samsung. Тепер же з'явилася інформація, що безрамковий флагман стане не єдиною новинкою від китайської компанії. У новому тизері йдеться про те, що разом з Mi Mix третього покоління буде представлений новий смартфон лінійки Mi Note, який отримає непоганий процесор.

Xiaomi Mi Mix 3 вже був помічений на фотографіях і відео, а от про Mi Note 4 на даний момент немає абсолютно ніякої інформації. Відомо, що Mi Note першого і другого поколінь оснащувалися флагманськими характеристиками, а ось представлений в минулому році Mi Note 3 отримав начинку середнього класу з процесором Snapdragon 660. Швидше за все до чіпу додадуть 4/6 гб оперативки, закріплюючи його в середньому сегменті смартфонів.

Новому Mi Note 4 приписують восьмиядерний процесор Snapdragon 710 і екран з більшою діагоналлю, ніж у Mi8 (6,21 “). Також, можна припустити наявність подвійної камери і ємного акумулятора.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Презентація смартфонів очікується 15 жовтня цього року, так що чекати залишилося не довго.

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.