Канадське видання CBS спробувало викрити техпідтримку Apple в накрутці цін на ремонт. На диво, у них це вийшло, оскільки співробітник Genius Bar заявив їм про дорогий ремонт зламаного MacBook. Варто відзначити, що ноутбук потребував мінімального ремонту.

На Reddit вийшов в топ пост з невеликим розслідуванням канадського видання CBS про те, як співробітники техпідтримки Apple Genius Bar нібито обманюють клієнтів. Тепер же користувачі переконалися, що фахівці Apple не завжди бувають щирими. Можна сміливо заявити, що обманюють клієнтів, викачуючи з них гроші за те, що дорогий ноутбук зламався.

Журналісти стверджують, що останнім часом багато власників техніки Apple скаржаться на працівників Genius Bar. Деякі співробітники називають величезну суму за ремонт, і простіше за такі гроші купити новий ноутбук.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Щоб перевірити це, кореспондент CBS під виглядом простого власника “яблучної” техніки відправився в Apple Store в Торонто. Там чоловік збирався проконсультуватися з співробітником Genius Bar з приводу зламаного MacBook — у гаджета перестав працювати екран. Варто відзначити, що поломка була мінімальною, а ремонт зайняв би день. Співробітник повідомив, що потрібно міняти плату і корпус ноутбука, і це обійдеться в 800 доларів.

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.