8 жовтня Facebook представила новий гаджет - голосової планшет з постійно включеним мікрофоном і камерою для вашої вітальні або кухні. Девайс отримав назву Facebook Portal. Компанія вибрала досить невдало час для дебюту новинки - анонс відбувся через кілька днів після того, як звіт Gizmodo показав, що компанія збирає двофакторні ідентифікаційні номери. До того ж, тиждень тому дані 50 мільйонів користувачів опинилися в руках хакерів і зловмисників.

Це також ще одне підтвердження того, що Facebook не особливо шкодує про свої невдачі - незважаючи на недавні вибачення, в який увійшли дорогі “ми покращили захист даних”. Відзначимо, що компанія не хвилюється за власну репутацію. Подивимося, скільки людей захоче, щоб найгірша соцмережа прослуховувала ваші розмови на кухні або у ванній. І хоча компанія повідомила про захист нового продукту, величезні витоку даних говорять нам про те, що Facebook не варто довіряти свої дані. До речі, після витоку даних близько 100 мільйонів користувачів, величезна кількість людей вилучали свої акаунти в соцмережах, так як більше не могли довіряти Facebook і Цукербергу.

Користувачі скептично поставилися до того, що Facebook випустив гаджет, який буде слухати розмови у вашому домі.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.