Один з найпопулярніших бюджетних смартфонів Xiaomi Redmi 5A офіційно представили майже рік тому. Повідомляється, що смартфон обійдеться в 1800 гривень, що є абсолютним рекордом серед супербюджетных смартфонів. Оскільки навіть бюджетники продаються за ціною в 100 доларів. Компанія повідомила, що за рік продавала близько 5 мільйонів одиниць тільки цієї моделі.

Далі вартість смартфона зросла до 80 доларів (2233 гривень), що теж дуже хороша ціна для такого пристрою. Не дивно, що продавався смартфон дуже добре, оскільки дозволити його міг абсолютно кожен.

Як повідомили в компанії, вони встановили рекорд з продажу Xiaomi Redmi 5A – було продано 10 мільйонів примірників цього апарату в Індії.

Також Redmi 5A потрапив у топ-5 найбільш популярних смартфонів у світі за перший квартал цього року. На той час було продано 5,4 мільйона одиниць, що теж дуже хороший показник. Повідомляється, що Xiaomi продає не тільки телефони. Практично будь-який товар для будинку продає ця китайська компанія. Від холодильників до розумних зубних щіток і паперових курток, які не бояться бруду і пилу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.