Samsung Galaxy Note 10 може залишитися без роз'єму для навушників

Смартфон

Про це повідомляється на азіатському ресурсі. Скоріше за все, новий флагман буде без 3,5-мм порту.


Компанія запропонувала ідею зовсім відмовитися від навушників, що буде дійсно “родзинкою” цього смартфона. Поки розробник не оголосив своє остаточне рішення, так і на офіційному сайті інформації про це немає. У флагманах Galaxy S10 3,5-мм порт точно передбачений.

Такі нововведення пов'язані з метою розвивати виробництво бездротових навушників і збільшувати їх продажу. Наскільки цікавим буде така пропозиція для покупців, які звикли до зручному гнізда, передбачити складно.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше південнокорейська Samsung Electronics Co., кроторый є найбільшим світовим виробник смартфонів і напівпровідників, прогнозує підвищення операційного прибутку в третьому кварталі на 20% в річному вираженні. Відомо, що топові флагмани в особі Galaxy Note 9 і Galaxy S9 не виправдали надії компанії, показавши рекордно низький відсоток продажів. Таким чином, компанія планує впроваджувати все нові фішки для смартфонів на середній сегмент телефонів, щоб отримати фідбек від користувачів, щоб у подальшому впровадити новинки в майбутні флагмани.


Як повідомляв портал "Знай.uа" визначили топ-10 кращих смартфонів жовтня 2018.


"Знай.uа" писав, найпопулярнішою моделлю iPhone виявився простий в лінійці смартфон. Прогрес розігнався чимдуж! Тільки встигай фіксувати для себе найважливіші події у світі технологій. З'явилося багато новинок вже цієї осені. Ніхто й припустити не міг, що iphone 2016 року буде продаватися краще, ніж моделі 2017 року.

Подумали, зважили всі плюси iPhone і з'ясували, що iPhone7 став найпопулярнішим смартфоном Apple в світі. Про це повідомляє Flurry Analytics. За даними компанії, частка цієї моделі від загального числа активованих iPhone становить 15,40%. На другому і третьому місцях розташовуються iPhone 7 Plus і 6S з частками в 12,73% і 12,40% відповідно.