Компанія Google менше доби тому анонсувала смартфони Pixel 3 і Pixel 3 XL, а в мережі з'явилися перші повідомлення про проблеми з ними. Як виявилося, смартфони сильно схильні подряпин, і деякі користувачі вже встигли подряпати задню сторону смартфона, яка з легкістю дряпається ключами і монетами в кишені.

На це скаржаться перші користувачі, включаючи оглядачів ресурсів The Verge, ArsTechnica. Відомий видеоблогер Маркес Браунлі (Marques Brownlee) зазначив, що поки він розпаковував смартфон, на корпусі вже з'явилося кілька невеликих подряпин, а він навіть не клав смартфон в кишеню або на стіл.

В смартфонах використовується скло для задньої панелі. Вони вперше з усіх Pixel підтримують бездротову зарядку, так що скляна пластинка поверх фарби додано не для краси. Щоб добитися схожості з попередниками, поверхню зробили матовою, але вона отримала ряд очевидних недоліків, серед яких подряпини, які дуже помітні. Для звичайних користувачів зараз відкрито прийом попередніх замовлень, постачання почнуться 19 жовтня. Ціна на Pixel 3 стартує від $799, що цілком непогана ціна за смартфон, який за деякими характеристиками навіть краще iPhone XS Max.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.