Компанія Xiaomi анонсувала нову телевізійну приставку Mi Box S, яка стала глобальною версії популярної Mi Box 4. У порівнянні з попередником, новинка отримала кілька цікавих функцій, а також універсальний пульт.

Xiaomi Mi Box S оснащена 4-ядерним процесором Amlogic S905X з відеоприскорювачем Mali-450 і 2 ГБ оперативної пам'яті DDR3, а місткість вбудованого накопичувача складає 8 ГБ. Цілком непогана начинка, враховуючи, що завдання телевізора не вимагає безлічі обчислювальних процесів. Приставка здатна відтворювати відео формату 4K HDR при 60 кадрах в секунду і звук у форматах Dolby і DTS. Зазначимо, що далеко не кожне відео є в такому якісному форматі. Залишається трохи почекати, щоб насолодитися практично максимальною якістю картинки.

Пульт Mi Box S оснащений виділеними кнопками виклику голосового помічника Google Assistant, швидкого доступу до Netflix і запуску прямого ефіру. Примітно, що пристрій також містить вбудовані функції Google Chromecast, яке подружить ваш девайс з сервісом Google.

В список інтерфейсів приставки входять порти HDMI 2.0 A, аудіовихід і роз'єм USB 2.0 Type-A. Бездротовий зв'язок представлена модулями Bluetooth 4.2 і Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac (2,4 / 5 ГГц). Працює пристрій під управлінням операційної системи Android 8.1 Oreo з фірмовою оболонкою Android TV. Далеко не на кожному смартфоні встановлена актуальна версія Android, не кажучи вже про телевізорах.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Прийом попередніх замовлень на новинку вже стартував, продаж приставки почнеться на території США з 19 жовтня 2018 року, а вартість Mi Box S складе 59,99 доларів (близько 1 600 гривень). Цілком непогана ціна.

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.