Оцінивши перспективи ринку ігрових смартфонів, ігрова компанія Razer вирішила випустити наступника для дебютував у минулому році Razer Phone. Ним став Razer Phone 2, отримав більш потужний процесор, кращий екран і підтримку бездротової зарядки. Втім, як і очікувалося. Зовні смартфон змінився дуже слабо, а от всередині начинку явно поліпшили.

В основі ігрового смартфона Razer Phone 2 лежить 10-нм восьмиядерна однокристальна система Qualcomm Snapdragon 845 з графічним ядром Adreno 630, охолоджувана з допомогою випарною камерою. Як і очікувалося, всі топове. По іншому бути і не могло. Компанію SoC склали 8 Гбайт пам'яті LPDDR4X і 64-гігабайтний твердотільний накопичувач. Також є можливість встановити карту пам'яті microSD місткістю до 2 Тбайт, що є рекордом на сьогоднішній день серед існуючих смартфонів.

Дозвіл 5,7-дюймового сенсорного IGZO-екрану, як і у оригінального Razer Phone, становить 2560 x 1440 пікселів при частоті оновлення 120 Гц. Просто тому, що поліпшити екран ще сильніше не можна. Однак новинка може похвалитися 98,4-відсотковим охопленням панелі DCI-P3, пікової яскравістю 645 кд/м² і захисним покриттям Corning Gorilla Glass 5. Смартфон отримав один з кращих екранів на сьогоднішній день. Крутіше тільки у iPhone і Pixel.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Розміри смартфона Razer Phone 2 складають 157,5 x 79 x 8 мм Ємність акумулятора дорівнює 4000 мА·год, а заряджати пристрій можна буде як через кабель USB Type-C, так і з допомогою Qi-сумісного бездротового ЗУ. Ціна близько 1000 доларів, однак як для ігрового смартфона з топовою начинкою це цілком приємна ціна.

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.