Компанія Essential, створена Android-розробником Енді Рубін (Endy Rubin), відклала роботу над більшістю проектів, щоб зосередитися на розробці повністю нового смартфона. Нагадаємо, що перший смартфон виявився провальним. Мало того, що відправку девайса користувачам, які зробили попереднє замовлення на пристрій, відкладали кілька тижнів, так смартфон виявився марним. Розробники повідомляють, що цього разу все буде інакше, і новинка здивує всіх.

Головна особливість майбутнього смартфона буде полягати в штучному інтелекті, який зможе імітувати взаємодія користувача: наприклад, автоматично реагувати на повідомлення та дзвінки від їх імені. Про це повідомляє видання Bloomberg з посиланням на власних джерел.

За даними Bloomberg, інтелектуальний смартфон Essential не схожий на стандартний смартфон. До речі, екран незвично маленьким, оскільки смартфоном можна керувати за допомогою голосу. Основна ідея полягає в тому, щоб продукт міг організовувати зустрічі, відповідати на текстові повідомлення та електронні листи, інакше кажучи — виконувати стандартні щоденні дії самостійно за користувача, щоб власник смартфона не відволікався на різні повідомлення і гри.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Швидше за все, розробники роблять акцент саме на начинці девайса. Розробники не раз натякали на штучний інтелект, який впроваджує в роботу свого дітища. Подивимося, що з цього вийде.

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.