Не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ для користувачів з-за непопулярності. Тепер же стало відомо про ще один проект, який втратив практичну цінність для пошукового гіганта. Мова про експериментальному додатку Reply, випущеному в лютому внутрішнього інкубатора Google Area 120. Повідомляється, що Google Area займає розробкою експериментальних сервісів і додатків, які можуть ніколи не з'явитись.

Додаток Reply задіяло нейромережі і машинне навчання для автоматичного створення "розумних" підказок у різних додатках. Воно зросло з функції Smart Reply, що є частиною поштового сервісу Gmail. У зв'язку з тим, що електронною поштою від пошуковика користується величезна кількість користувачів, у підказках вже ніхто не потребує.

Додаток Reply ще продовжить працювати якийсь час (йдеться про кількох місяців), але попереджають користувачів про можливі збої і те, що підказки тепер далеко не завжди можуть бути корисними та доречними. Це цілком непогана новина, враховуючи, що сервіс Gmail завантажений різними недоречними функціями, які ускладнюють використання поштою.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше користувачі неодноразово скаржилися, що найчастіше Reply видає недоречні рекомендації. Сподіваємося, компанія почує прохання користувачів, і позбутися від зайвих сервісів.

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.