Компанія Google після події Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Це оновлення стосується базової моделі з підтримкою FullHD (1080p), а не більш просунутою версією Chromecast Ultra з підтримкою 4K.

По суті, це “мізки” для телевізора, які відповідають за медіаконтент пристроїв. Крім відеоконтенту, новинка здатна самостійно програвати музику.

Chromecast 3.0 має круглий дизайн з вбудованим HDMI-кабелем для підключення до телевізора і оснащений підтримкою Wi-Fi 802.11 ac (2,4 ГГц / 5 ГГц). Прийом Wi-Fi був поліпшений за допомогою максимального підсилення антени 4dBi порівняно з 2,6 dBi в Chromecast 2.0, тим самим приріст склав близько 50%. Тепер якість картинки буде набагато краще. Для живлення передбачений Micro-USB порт, який забезпечить зарядку практично в будь-якому місці.

Новинка дозволяє транслювати контент з мобільних додатків і ПК, Mac, Chromebook або ноутбуків з браузера Chrome на ваш телевізор з роздільною здатністю FullHD зі швидкістю до 60 кадрів в секунду (попередня версія підтримувала 60 fps тільки при дозволі 720p). Цілком приємні функції, враховуючи розміри і ціну за пристрій. За новинку просять всього 35 доларів, і вона здатна зробити ваш телевізор значно розумніші. до Речі, Xiaomi представила такий же девайс, однак китайська версія отримала в комплект цікавий пульт управління, а також відтворення відео у форматі 4К на будь-якому пристрої.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.