Сьогодні, 11 жовтня, відомий концепт-мейкер Веньямин Гескин, який х завдяки аналітики робив досить точні візуальні прогнози з приводу зовнішнього вигляду пристроїв, поділився рендерами нового покоління професійних планшетів від Apple. Судячи по зображеннях, iPad Pro 2018 року отримає безрамковий дисплей. Проте, є одне “але”- камера на задній частині девайса буде випирати, як у iPhone 8. Раніше ми не раз писали про те, що нові iPad Pro отримають безрамочные дисплеї подібно iPhone X, XR, XS XS і Max, проте зовнішній вигляд показати просто не було можливості.

Ймовірно, що при такому розкладі Apple додасть TrueDepth-модулі і систему розпізнавання осіб FaceID. Про це вже повідомлялося раніше, тому нікого такими новинами не здивуєш. І це було цілком логічно, враховуючи, що система розпізнавання осіб використовується Apple вже 2 роки. Імовірно, діагональ дисплея збільшиться з 10,5 до 11 дюймів. Також в нових планшетах роз'єм Lightning замінить порт USB-C, завдяки якому пристрій можна підключати до зовнішнього монітора, що подарує власникові ще більше можливостей.

На зображенні можна помітити роботу з рендером в додатку на китайській мові. Гескин прокоментував, що отримав фотографії від виробника чохлів, який вже має в розпорядженні зразок планшета. Вид задній панелі планшета на цих рендерах нагадує iPhone 5 з випираючим модулем камери iPhone 6. Можливо, це викличе у фанатів ностальгічні почуття, так як iPhone 5S є чи не улюбленим пристроєм користувачів Apple.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.