Нова технологія від розробників лінійки Apple повинна сподобатися покупцям

Про це повідомляє ресурс AppleInsider.

Так, для розпізнавання спаму і своєчасного попередження про це власника гаджета буде запроваджено спеціальний алгоритм роботи.

Айфон


iPhone самостійно розпізнає спам вхідних дзвінків. Інновацію запатентували відносно нещодавно.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


Система зможе обробляти дані людини, що здійснює виклик. Якщо їй він здасться підозрілим, користувач буде занесений в спам. Власнику гаджета ж прийде повідомлення про вхідний виклик з позначкою про загрозу. Це особливо актуально для людей, які ведуть бізнес-переговори і приймають більше сотні дзвінків щодня.


Відомо, що таку технологію вже використовують смартфони Google Pixel. У цих гаджетах працює така ж схема розпізнавання. Наскільки інновація сподобається користувачам і буде вона способом збільшення продажів, поки невідомо. Компанія запатентувала технологію і якщо все піде добре, власники нових iPhone зможуть захистити себе від спамерів.

Нагадаємо, раніше в Apple розкрили секрет високих цін IPhone.

Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому у смартфонів IPhone настільки висока ціна.

За словами Кука, це "самий просунутий і розумний смартфон" з усіх тих, які створювала компанія за час своєї багаторічної роботи.


Як повідомляв портал "Знай.uа" найпопулярнішою моделлю iPhone виявився простий в лінійці смартфон.


"Знай.uа" писав, Apple назавжди поховала iPhone з кнопками. Apple випустила другу бета-версію iOS 12.1, головним нововведенням якої став набір з 70 нових емодзі. Уважні користувачі помітили, що окрім додавання нових смайлів, компанія змінила один старий значок iPhone.