Компанія Sony дала старт попередніми замовленнями на легендарну ігрову приставку 90-х – PlayStation Classic. Цей гаджет порадує всіх шанувальників ретро-ігор, які ще 20 років тому грали в консоль за допомогою телевізора. Особливість реинкарнированной приставки в тому, що вона вийде в компактному корпусі і вже з 20 вбудованими відеоіграми. Само собою, ігри будуть самими популярними.

Серед ігровий класики, яка буде включена всередині PlayStation Classic, варто відзначити такі відомі тайтли як Tekken 3, Final Fantasy VII, Jumping Flash, R4 Ridge Racer Type 4 і Wind Arms. Такі ігри змусять впасти в ностальгію абсолютно всіх геймерів.

PlayStation Classic буде майже в 2 рази менше оригінальної, отримає роз'єм HDMI для підключення до сучасних телевізорів, а також два дротових геймпада в комплекті без аналогових стиків. Простіше кажучи, стару консоль підігнали під сучасні стандарти, але зберегли ту атмосферу. Правда, від CD приводу Sony відмовилася. Також додати нових ігор буде не можна, але і цього з головою вистачить, щоб скоротати кілька тижнів перед телевізором.

Старт продажів намічений на початок грудня, якраз перед новорічними святами. Однак ціна трохи кусається 3399 гривень. Сумнівів немає, що справжні ретро-геймери заплатять за ті почуття з дитинства будь-які гроші.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.