В Австралії група підлітків навчилася обманювати ігрові автомати і вигравати лотерейні квитки за допомогою смартфона iPhone. Школярі вигравали в вікторину під назвою “Угода чи ні”, що вийшла в 2000 році. Як виявилося, вікторина існує і донині.

Лотерею показували в багатьох європейських країнах. Користувачам автоматів демонстрували комірки з призом, а потім перемішували ящики в хаотичному порядку. Гравцеві необхідно відгадати, в якій саме коробці знаходяться гроші. І хоча перемога не приносила реальні гроші, але купони можна було обміняти на цікаві призи.

Школярі обдурили ігрові автомати з допомогою iPhone. Вони вирішили швидко рухаються осередку уповільнити і подивитися, де знаходиться виграш. Таким чином вони отримали безкоштовно декілька настільних ігор. Само собою, про грошовий приз і мови не йшло, але винахідливість підлітків просто вражає.

Варто відзначити, що злом можна зробити і на Android. Для цього достатньо завантажити кілька додатків, які допоможуть змінити код програми, тим самим змінивши налаштування гри.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.