Компанія Honor опублікувала новий рекламний ролик свого майбутнього флагманського смартфона Honor Magic 2. Смартфон здивував фанатів ще за кілька місяців до його виходу з-за своєї незвичайної конструкції як для сучасних смартфонів.

Нагадаємо, Honor Magic 2 отримав механізм слайдера, завдяки якому ефективна площа дисплея вдалося довести майже до 100%. Тепер же в розкладному вигляді модно робити селфи, так як камера надійно захована під екран. У відкритому стані з'являється фронтальна камера і інші сенсори, втім таке рішення ми вже бачили в Oppo Find X, і система досить цікава. Новинка сподобається тим, хто не робить селфи, адже таким чином екран позбавиться від вирізу для датчиків, а також займе практично всю площу на лицьовій панелі.

Смартфон буде оснащений однокристальних системою Kirin 980, він отримає підтримку 40-ватної швидкої зарядки, здвоєну основну камеру, дактилоскопічний датчик і систему охолодження на базі графену. До речі, подібну технологію вже уявляли раніше. Повідомляється, що такий акумулятор буде менше нагріватися, і навіть буде більш безпечним. Samsung варто звернути увагу на таку технологію, враховуючи підвищену вибухонебезпечність гаджетів компанії. Цілком непогані характеристики, враховуючи, що чіпсет від Kirin є топовим на сьогоднішній день.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.