Експерти стверджують, що операція Apple Dialog S. стане найбільшою для виробника iPhone з точки зору найму співробітників. Повідомляється, що купертиновская компанія Apple купить частку в європейській компанії з виробництва мікрочіпів Dialog Semiconductor. Швидше за все, компанія отримає нові технології завдяки співпраці. Завдяки цьому компанія зможе поліпшити систему роботи власних чіпсетів на нових iPhone.

Таким чином компанія повністю відмовиться від закупівлі начинки на свої смартфони у конкурентів і сторонніх компаній, так як буде виробляти чіпи власноруч. Вартість угоди оцінюється в $600 млн, з яких $300 млн Apple виплатить готівкою відразу, ще $300 млн протягом трьох років. Згідно з домовленостями, Apple перейдуть деякі активи Dialog, у тому числі підприємства в Італії, Великобританії та Німеччини, а також приблизно 300 інженерів, або 16% штату Dialog.

“Dialog має глибокі знання в області розробки чіпів, і ми дуже раді, що талановита група інженерів, яка вже давно підтримує наші продукти, тепер працює безпосередньо для Apple”, — прокоментував угоду старший віце-президент за технологіями апаратного забезпечення Apple Джонні Сруджи. Тепер же конкурентам Apple в особі Samsung і LG доведеться поліпшити начинку своїх майбутніх флагманів, щоб не залишитися позаду Apple з її новими iPhone, які безсумнівно будуть працювати швидше і краще.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.