Користувачі фірмової wireless-гарнітури Apple скаржаться на погану автономність девайса. Як виявилося, проблему виявили власники iPhone, які оновили свій пристрій до версії iOS 12. На проблему звернули увагу на Reddit, а також коментатори з iPhones.

Суть в тому, що гарнітура стала тримати менше заряду, що має: наприклад, розряджатися через три-чотири, а не за п'ять годин (як зазначено на сайті Apple). Проблема могла статися через двох речей: деградації акумулятора або бага iOS 12. Подивимося, як Apple відреагує на дану проблему. Користувачі раніше виявили купу помилок, які впливають на автономність пристроїв. Повідомляється, що популярна функція, яка з'явилася в iOS 12 розряджає девайс набагато швидше. Користувачам порадили відключити цей сервіс і чекати, поки Apple виправить це великий недолік.

Так як на це скаржаться не тільки власники старих AirPods, швидше за все, причина криється в поганій оптимізації нової операційної системи.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

до Речі, iOS 12 не користується популярністю серед користувачів. За місяць до нової операційки оновилося набагато менше пристроїв, ніж з iOS 10 до iOS 11 у минулому році. Нагадаємо, що користувачі iPhone XS Max не могли зарядити свої пристрої з-за критичної помилки операційки.

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.