Вже найближчим часом китайська компанія Xiaomi представить цілий ряд нових пристроїв. Зокрема, до анонсу готують 4 моделі телевізорів і два нових смартфона. Про смартфонах мі практично всі знаємо, а от телевізори можуть здивувати, оскільки витоків про них гуляло по мережі не так вже й багато.

Про це повідомляє gizmochina, посилаючись на індійських інсайдерів.

Точної дати дебюту не назвали, але запевнили, що він відбудеться "зовсім скоро". Серед чотирьох моделей варто відзначити величезний 65-дюймовий телевізор Mi TV 4S з роздільною здатністю 4K (3840x2160 пікселів). Далеко не кожне відео підтримує 4к-формат, проте, це лише питання часу. Ця модель буде доступна в 2 кольорах: сірому та золотом. Ще один телевізор – це 58-дюймова модель під назвою Mi TV. До речі, в комплекті з телевізором компанія подарує і незвичайний пульт, за допомогою якого можна керувати всіма іншими гаджетами від Xiaomi для дому. Навіть окремо, пульт варто немаленьких грошей, так що від такої пропозиції відмовлятися не можна.

Також, згідно витоку, китайська компанія готує до випуску 43-дюймову версію Mi TV 4X і 40-дюймовий телевізор Mi TV 4C. Крім того, тоді ж має бути представлений нові смартфони Xiaomi Mi Mix 3 і Xiaomi Mi Note 4, про яких ми раніше вже все дізналися.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.