“Чорна п'ятниця” дуже популярна в США. Більшість компаній в цей час готують для покупців приємні бонуси і знижки, а потенційні покупці відкладають гроші спеціально на цей день.

У минулому році Apple не мала офіційної “Чорної п'ятниці”, але компанія з Купертіно влаштовувала цікаві розпродажі, які порадували користувачів приємними знижками.

Тому, проаналізувавши останні роки і розмовляючи з інсайдерами галузі можна зробити наступні припущення, що запропонує американська компанія в 2018 році. По-перше, в цей день ви зможете заощадити 200 доларів при покупці iPhone Xr з кваліфікованою активацією. Варто відзначити, що деякі смартфони коштують 200 доларів, так що це просто величезна можливість заощадити. Також купуючи iPhone Xs, iPhone Xs Max і iPhone Xr ви отримаєте подарункову карту до 300 доларів.

Ви зможете придбати Apple MacBook Air (13,3 дюйма) за 674 долара (близько 17 900 гривень), заощадивши 325 доларів. Apple MacBook (12 дюймів) обійдеться в 1 049 доларів (близько 27 800 гривень), при цьому економія складе 250 доларів. Apple MacBook Pro (13,3 дюйма) також обійдеться в 1 049 доларів. Погодьтеся, для техніки Apple такі ціни просто смішні, тому втрачати можливість просто не можна.

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.