На просторах китайської соцмережі Weibo вдалося виявити відеоролик, на якому секретний смартфон Black Shark 2 демонструють зі всіх сторін. До речі, судячи з відео, новинка від китайських виробників отримає скляний задню панель, що передбачає бездротову зарядку, а також підсвічування з усіх боків, натякаючи на те, що смартфон створений для справжніх геймерів і кіберспортсменів.

Відомо, що Xiaomi Black Shark 2 оснащений 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 3,2 ГГц, а також графікою Adreno 640. Далеко не кожен ноутбук оснащений такими характеристиками, не кажучи вже про смартфонах і планшетах. За попередніми даними, цей апарат можна буде придбати в модифікації з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної флеш-пам'яті. Не виключено, що до смартфону виробники випустять ще кілька гаджетів, які покращать комфорт гри.

Наявність скляного корпусу говорить про те, що смартфон, ймовірно, отримає підтримку технології бездротової зарядки Qi потужністю до 10 Вт включно. Що стосується ціни, новинку очікують побачити на прилавках з цінників 450 доларів. Враховуючи потужність, варто відзначити, що новинка обійде iPhone XS Max.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.