До старту продажів iPhone XR залишилося зовсім небагато – він намічений на 26 жовтня 2018 року. Крім начинки і низької ціни, смартфон запам'ятався фанатам яблучної корпорації своєї незвичайної розфарбуванням, адже новинка з'явиться на прилавках в незвичайних для Apple тонах.

Логічно припустити, що власники “недорогої” моделі iPhone не захочуть приховувати яскравий корпус під непрозорими чохлами з силікону і шкіри. Саме тому Apple вперше за всю історію існування випустить прозорий чохол з силікону, щоб допомогти власникам iPhone XR виділитися з натовпу.

Про це стало відомо з прес-релізу Apple для канадського ринку. До речі, новинка здивує фанатів своєю ціною. За оригінальний чохол від Apple доведеться заплатити 42 долара, що в перекладі на гривні дорівнює близько 1100 грн.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Приблизно стільки ж коштують силіконові чохли для iPhone XS – вони продаються мінімум за 39 доларів. Найдорожчий чохол для iPhone XS, доступний в офіційному магазині – це шкіряний Folio в кольорі “Зелений ліс” за 129 доларів. Варто відзначити, що деякі смартфони на ринку коштують дешевше чохла від Apple.

Примітно, що в прес-релізах для США і Великобританії прозорий кейс не згадується. Однак він присутній у повідомленнях для Франції і Канади. Не виключено, що незабаром стане доступною можливість доставки в Україну.

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.