Компанія Apple допустила витік зображень планшета iPad Pro нового покоління, який представлять в жовтні цього року. Серед головних фішок варто відзначити модуль Face ID для сканування особи, працюючи за аналогією з таким iPhone Xs Max. Не дивно, що планшет оснастили функцією, адже вона вже другий рік відмінно працює на iPhone X, у якого ця технологія з'явилася першою.

Виріб має 12,9-дюймовим з IGZO-екраном, а від кнопки “Додому” не залишилося і сліду, і це очевидно, так як компанія планує позбавитися від технології системи сканування відбитків пальців. Замість неї впровадили Face ID. Тильна кришка виконана з металу, а товщина корпусу знаходиться на рівні 7 мм, що є абсолютним рекордом. Шкода, що бездротова зарядка не підтримується, так як скляній панелі немає.

Судячи з усього, новинка в особі iPad Pro (2018) стане першим в історії Apple планшетом, оснащеним універсальним інтерфейсом, а не фірмовим. До речі, вирізу в екрані у новинки немає, і цей факт порадує любителів прямокутних дисплеїв.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Взагалі, новинка в особі iPad Pro нового покоління виглядає надзвичайно стильно і ефектно. Але от ціна однозначно злякає всіх, адже планшет оснастили топовими чіпами і функціями.

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.